Izkoristite davčno olajšavo znižanja dohodnine in poskrbite za svojo varno prihodnost. Za sklenitev individualnega varčevanja izpolnite spodnji obrazec. Prihranke boste lahko porabili ali ob upokojitvi v obliki dodatne pokojninske rente ali kadarkoli pred upokojitvijo v obliki enkratnega izplačila. V vmesnem času se prihranki plemenitijo v izbranem skladu, v primeru smrti pred upokojitvijo pa se dedujejo. (Več o varčevanju)

Spletni obrazec izpolnite tudi v primeru, če ste že obstoječi individualni zavarovanec in bi želeli le ponovno vplačati premijo z Diners Club kartico na obroke.


Po oddani prijavi vam bomo posredovali pristopno izjavo in vas prosimo, da nam en podpisani izvod posredujete nazaj po pošti, oziroma skenirano po elektronski pošti. Zavarovanje bo sklenjeno po prejemu podpisane pristopne izjave in prvem plačilu premije. V primeru, če ste že naš obstoječi zavarovanec in bi želeli le ponovno vplačati premijo na obroke z Diners Club kartico, vam ne bomo posredovali pristopne izjave, saj imate pri nas že odprt varčevalni račun.

Pokojninska družba A, d.d. bo posredovane osebne podatke uporabila izključno za pripravo zavarovalne pogodbe - pristopne izjave k pokojninskemu načrtu individualnega zavarovanja PNA-02ŽC in jih bo varovala skladno z vsakokratnimi veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

V primeru težav pri izpolnitvi obrazca oziroma dodatnih informacij smo vam na voljo na 01 230 77 22 ali info@pokojninskad-a.si.